Медицински Общи условия

Екипът на САПУНИ ВИВ,  ние,  вярваме в  ползите на  всички природни съставки в нашите ръчно изработени сапуни и други естествени продукти за грижа за кожата.

Чисти етерични масла, билки и други естествени съставки, са били използвани в продължение на векове.  Техните ползи и употреби са били предавани от поколение на поколение.  Екипът ни е наблюдавал ползите от всичките наши естествени съставки.  Въпреки това, ние трябва да направим това заявление:

Въпреки че  билките, етерични масла, както и други естествени съставки в нашите ръчно изработени сапуни се смята, че имат лечебни свойства, те  не трябва да се използват, за самостоятелно лечение или лечение на всички форми на физическо или психическо заболяване или здравен проблем. Ние не  препоръчваме използването на тези продукти като заместител на медицинска помощ.

Моля, консултирайте се с вашия лекар или квалифицирано медицинско лице ако имате някакви притеснения и винаги се консултирайте с вашия лекар, преди да промените каквито и медикаменти или лечебни практики.

Екипът на Натурални ръчноправени сапуни Вив не носи отговорност за всяка индивидуална реакция към някоя от вложените вещества.  Всички вложени съставки  са описани в етикета на продукта.  Хората с чувствителност към някой от изброените съставки не трябва да използват продукта.  В случай, че се съмнявате или имате чувствителна кожа, направете си тест за алергичност и ако възникне дразнене , прекратете употребата на продукта.

Съдържанието на този сайт е само за информационни цели.    Нашите сапуни са предназначени за вашето удоволствие при къпане.Предоставената информация е събрана от други източници, за да ви информира за възможните ползи от билките, етерични масла и други натурални съставки.

Информацията относно ползите от определени съставки, свързани със здравето, не са предназначени за диагностика, лечение,  или предотвратяване на всяко заболяване.  Информацията не е предназначена да замени съветите, предоставени от вашия личен лекар или друг медицински специалист.  Да не се използва информацията, намираща се в рамките на този сайт, за самостоятелно лечение или лечение на някакви здравословни проблеми или заболявания. Информацията не бива  да се приема като медицински съвет.

Ако имате или подозирате, че имате симптоми , сигнализиращи за здравен проблем, моля незабавно се свържете с вашия личен лекар.