Защита на личните данни

С цел закупуването на продукти от САПУНИ ВИВ, Вие подавате лична информация.  Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. САПУНИ ВИВ използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка.
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Регистрация

Регистрация на сайта е доброволна. Регистрацията е задължителна само за поръчка на продукти в онлайн магазина. Регистрацията ви дава право първи да научавате за промоции, отстъпки и нови продукти в сайта.

Стоки и информация

Чрез електронна поръчка от сайта могат да бъдат закупувани единствено и само тези стоки, които системата позволява да бъдат добавяни в Кошницата на ползвателя.

Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина стоки, включително, но не само, състав на продуктите, размери и други е описана от производителя на етикети на артикулите.

Цени

 Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт, непосредствено до наименованието на стоката. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане

Поръчка

Поръчки могат да извършват само регистрирани потребители, приели общите условия.

При извършване на поръчка, клиентът получава потвърждение по имейл, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, САПУНИ ВИВ има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Ако ползвателят пожелае да получи фактура, трябва да го упомене при поръчката и да добави данни за нея.

САПУНИ ВИВ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Задължение на ползвателя е да опазва конфиденциалността на потребителското си име и парола.

Достака

Доставките се извършват от куриерска фирма Рапидо и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Рапидо или Спиди / в градовете, където няма офис на Рапидо, Спиди е техен подизпълнител/ . Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на посочената куриерска фирма, е необходимо да го посочите в адреса за доставка.

Срокът за доставка обикновено е до 3 дни от датата на поръчката. Поръчки, направени след 16ч., а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Транспортните разходи  за доставка се заплаща от клиента. Цената им за обикновенна доставка до 2 кг е  4,00лв. до всяка точка на България . За поръчки  на стойност на артикулите до 5 кг  над 50 лв., транспортните разходи на територията на страната е безплатна!

Транспортните разходи по доставката са посочени отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане

За поръчка извън територията на страната ще се свържем с вас по е-mail , за да изберем най-изгодните условия за цена на доставка.

Начин на плащане

 Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

1) при получаването им – на куриера при доставка

2) банков път – След изпращане на поръчката , ще получите е-mail с банковата смека, на която можете да преведете дължимата сума. След получаване на сумата по наша сметка, ще получите е-mail с потвърждение и срок на доставка на поръчката.

Рекламация и условия за връщане на стоката

Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му.

За да бъде уважено връщането е необходимо да предадете продукта/ите на куриера с неговата оригинална опаковка с етикет  без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин!

В общия случай куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента.

В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от нас, след получаването им в офиса и установяване на дефектите. В този случай, платените транспортни разходи се възстановяват с дължимата сума за поръчкат.

Въпроси за рекламации и връщане може да отправяте на office@vivsoaps.com. или на телефон 0876 30 60 91.

Отказ от поръчка

С натискане на бутона „Поръчвам“, Вие потвърждавате направената покупка и не може да правите промени по нея.

Ако желаете да отмените поръчка или да я промените, е необходимо да се свържете с нас на тел: 0876 30 60 91 или пишете на имейл office@vivsoaps.com. Това можете да направите до 24 часа от потвърждението на поръчката. В случай, че поръчката е предадена на куриер,  след получаването  й, може да я върнете, като поемете разхода за куриер.Дължимите суми се възстановяват само по банков път.