Суровини и материали

Натурални ръчно правени сапуни

[span8]

Най-добрата причина да се използва натурален ръчно правен сапун са съставките.

Натуралните ръчно направени сапуни са сътворени изцяло и единствено от растителни масла и естетвени съставки: билки , билкови екстракти, етерички масла, хуми, глини и др.След употребата на натурален ръчноправен съпун кожата е чиста и в същото време свежа, хидратирана и здрава.

[/span8]

[custom_element element=“div“ css_class=“banner_wrapper2″ inner_wrapper=“false“]

[span8][custom_banner img=“wp-content/uploads/2016/09/photo.jpg“ title=“Разгледайте натуралните ни сапуни“ text=“Ще останете очаровани“  target=“_self“ custom_class=““ btn_text=“виж още“ banner_link=“/prod-cat/натурални-сапуни/“][/span8]

[/custom_element]

[span8]

  Кой е най-честия ритуал, който извършваме ежедневно? Ще ви подскажа – измиването на кожата . Колко често използваме сапун или измиващо средство на ден? А за един месец ? Помислете за това. Отмиваме прах и бактерии. Но дали е само това?

        Кожата е най-големия орган в човешкото тялото. Найната фукция е не само да предпазва тялото от околнота среда, а също така, чрез нея ние дишаме, приемаме и отделяме вещества. Един от многото красноречиви примери са никотиновите лепенки. Тази малка по своя размер, наподобяваща пощенска марка лепенка, чрез кожата, бавно инжектира никотин в кръвта.

       Ние, обикновено, не анализираме какви химически вещества приемаме чрез нашата кожа, дори когато го правим по десетки пъти на ден. Попаднали в забързаното ежедневие, не се замисляме, за това, какви измивни препарати ползваме. Измивното средство се нанася на кожата и се отмива почти веднага. Това е вярно. Да, толкова време е нужно на препарата , за да почисти кожата ви. А колко ли време е нужно на химическите съединение да попият в нея?

          Ако една лепенка с размери 5см/6см може да достави никотина на 20 бр. цигари , какво ли количество химикали навлизат в кожата и кръвта след нанасянето на измивното вещество върху цялото тяло.
Следващият път, когато се насочите към банята, помислете на каква диета е вашата
кожа. Дали е здравословна или й се предлага коктейл от химични препарати, който при
употреба, с годините, се натрупват и са потенциално опасни.

[button text=“Продължение“ link=“/продукти/натурални-сапуни/“ style=“default“ size=“normal“ target=“_self“ display=“inline“ icon=“no“]

[/span8]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *